torsdag den 5. februar 2009

Ergo og Buggy

I denne uge har vi besøg af Buggy, en super skøn tæve... fuld af krudt og glæde... og så er hun en rigtig køn hund.

Jesper og Henriette, som ejer Buggy, har sendt Bugge til parring her hos os... og den heldige hanhund er naturligvis Ergo ;-)

Efter nogle dage, hvor jeg ikke rigtig kunne forstå hvorfor der ikke skete noget... Buggy så umiddelbart ud til at være højløbsk... men begge mine hanhunde virkede ikke ubetinget vilde med hende. Ergo mistede meget hurtigt interessen for hende når jeg lukkede dem sammen.

Når Ergo så sprang på, og nærmede sig "målet", vendte hun hovedet mod ham og sprang væk... Jeg kunne ikke holde hende, for så ville hun slet ikke "stå for ham"!!

De første par dage hun var her (hun kom i lørdags), da kunne jeg tydeligt se at hun ikke var klar, men hendes adfærd ændredes i løbet af mandagen og jeg troede at nu "burde" det være NU... Meeen det syntes Ergo ikke... Først i går aftes og her i formiddag var interessen virkelig stor (også Chester er helt oppe at ringe nu).

Her i formiddags... på 15. dagen synes begge hunde så, at "NU" var det rette tidspunkt...
Jeg forsøgte igen at holde hende (holdt bare i hendes halsbånd for at undgå at hun skulle vende sig). Ergo var nu meget ihærdig, og interessen var stor... Men det lykkedes ikke, for Buggy ville ikke holdes!

Jeg tænkte, at jeg ikke kunne gøre mere... og lukkede dem ud i haven. Sagde til dem, at hvis de havde tænkt sig at parre, så måtte de klare det selv... for jeg kunne åbenbart ikke hjælpe :-)

Tjahh jeg holdt øje med dem gennem vinduet, og det så klart ud til at hun var meget villigt, og Ergo var meget ihærdig (godt tegn). Men desværre så jeg også at Buggy vendte hovedet om mod ham hver gang Ergo nærmede sig "målet", som om hun ikke brød sig om det... Hmmm det her vil aldrig lykkes tænkte jeg... men nu får de bare lov at gå derude sammen!!

Alligevel havde jeg en fornemmelse af at jeg lige skulle gå ud og tjekke ;-)
Der var så stille da jeg kom ud i haven, ingen hunde at se nogle steder....
Jep sørme om de ikke havde gemt sig bag en busk i haven, og der hang de sørme sammen.. Bingo... hvad skulle jeg også blande mig for. Ergo kan selv det der ;-)

Her er et par billeder af hvor jeg fandt dem... jeg satte mig så hen til dem og støttede Buggy resten af tiden:


Ja hvis der havde været blade på buske og træer, så havde de været svære at finde... :-)


Hvis dette giver bonus, da kan det kun bliver nogle super glade og aktive hvalpe... Meget spændende... ;-)

Ingen kommentarer: