fredag den 2. maj 2008

Tid til at rejse hjemmefra

Billeder taget af Luna/Ergo hvalpe i søndags, hvor de var 7 uger og 3 dage:

Mickey og Lucas har endnu ikke fundet et godt og kærligt hjem, er du interesseret kan du henvende dig til: http://www.loefbergs-opdraet.dk/5949246
Alle hvalpe er øjenlyst FRI for øjensygdomme.
(free from CEA (no sign of inheritable eye disease).

I dag d. 2. maj er hvalpene 8 uger og 1 dag, så de er klar til at rejse hjemmefra!

Nelly... Her fanget i et splitsekund hvor hun står stille... det kan ellers godt være svært, for der er godt nok gang i hende hele tiden ;-)


Lucas... der altid poserer eksemplarisk foran kameraet... han er super skøn, jeg er vild med ham... der er både gang i ham når man leger, og han kan tage det roligt... han virker så afbalanceret!! Mickey... han er lidt sværere at holde styr på når man skal tage billeder end Lucas ;-)
Han er også en rigtig dejlig dreng... fuld at krudt ;-)


Baloo... ja han er slet ikke til at holde styr på... og hvordan det lykkedes at få taget dette billede er en gåde... han er her og der og allevegne, og man skal bare holde fast, for han har overhovedet ikke tid til at stå stille. Her hænger han lidt med brystkassen oppe på min hånd, det var den eneste måde jeg kunne få ham til at blive bare et øjeblik!!! ;-D

Nelly spankulere langs hegnet... hun er sikkert ude på numre ;-)
Så er det madtid... alle 4 er lige ivrige!

Lucas og jeg leger trækkeleg med remmen fra kameraet... jeg er bare så vild med den dreng, og tænk han har slet ikke fundet et hjem endnu... det forstår jeg slet ikke, han er bare en super dejlig hund og jeg har bare lyst til at tage ham med hjem ;-))

1 kommentar:

Shetla sagde ...

Skønt at se dem. Håber jeg selv får sådant et mylder til sommer.