mandag den 17. december 2007

Ergo profil


The handsome little man Ergo. Også kaldet "Ergo Bersærk`go" ;-)
Ergo er min yngste sheltie, 2 år, han er en super dejlig dreng.... Han har et super temperament, han er smuk og velbygget, med en dejlig flydende og sund trav, og så har han en smuk sort pels, med nogle flotte aftegninger.
Ergo har en fænomenal kropsfornemmelse, og kan klatre rundt på alt muligt... næsten ligesom en kat!
Ergo er meget socialt anlagt (i modsætning til mine to andre sheltier), da hilser han gerne på alt og alle!
I udstillingsringen har han gjort det fantastisk. Han har bl.a. vundet sit første cert, og blev Jubilæumsvinder på DKK udstilling, Vejen 2007.
Ergo kan andet end at se godt ud, han er også ved at blive rigtig go` på agilitybanen.... ;-)
Jeg har ikke travlt med at komme ud og starte stævner med Ergo, så jeg har ingen forventninger om at han er klar før 2009.
Ergo hører til i klassen for mellemhunde, så han kommer til at springe max. 45 cm!
Han er aldeles klog, og man mærker hvordan han tænker når jeg skal lære ham noget nyt, han lære hurtigt og han husker det han har lært!
Ergo er en rigtig ude-hund... meget aktiv, og han kan beskæftige sig selv i flere timer ude i vores store have.... i både sol, regn, frost og blæst... det betyder ikke noget i hans verden ;-)
Ergo er min glade dreng, og jeg er bare er så taknemmelig for at han kom til at bo hos mig.
1000 Tak til Ergo`s opdrætter "Nanna Holt Kjær, Shetla Shelties" for en helt speciel, fantastisk dreng ;-)
Jeg er glæder mig til alle de dejlige oplevelser, jeg er sikker på jeg komme til at opleve sammen med Ergo, i fremtiden ;-)
En sjov lille ting om valg af Ergo`s navn... han skulle hedde noget med "E", og det måtte også gerne repræsentere noget vi ønskede... Ergo betyder "altså", og deler man navnet står der "er go`"... Altså ergo er han altså go`;-)

1 kommentar:

Shetla sagde ...

Taknemligheden er gensidig. Jeg kunne ikke ønske Ergo en bedre ejer.

Men vær glad for at han er hanhund, for på trods af det, har jeg lyst til at smugle ham med hjem i lommen, når jeg ser ham.

Stort smil fra Nanna