tirsdag den 4. marts 2008

Ergo træner agility 01-2008

Her er så et par klip af Ergo der løber agility... Han er stort set præsenteret for alle forhindringer, dog er slalom endnu ikke indlært!
Han er ved at blive god til at holde fokus... og det er lykkes mig, at overføre glæden fra "positiv forstærkning" til selve agilityen.. han synes det er rigtig sjovt ;-)


4 kommentarer:

Shetla sagde ...

Det ser knageme godt ud! Flot balancebom!

Jeg kan slet ikke stå for hans fjæs i starten, hvor han kigger op på Kim med kameraet. Uh, hvor er han kær... siger jeg helt upartisk og objektivt... not :-)

Og du ser også ud til at få god motion. Det er vist ulempen med at træne løbefelter... ingen pauser for fører undervejs ;-)

Jeg skal i den grad også vænne mig til de der blindcrosses. Det byder mig virkelig imod. Har åbenbart fået indoktrineret "Tag aldrig øjnene fra hunden" meget grundigt.

Tina Mette Jørgensen sagde ...

Taaak Nanna!!

Ja er han ikke bare helt vildt dejlig... :-)

Jep... du har ret, det giver god motion med løbefelter, men det kan jo altså også have sine fordele... :o)

Ja det vil være en god ide at vænne dig til blindcrosses, hvis du vil se mere til Ergo og Genie på agilitybanen. Jeg ser mange fordele i disse skift!

Men tak for dine ord om Ergo... Jeg er fuldstændig vild med den hund, han er så fantastisk skøn... Så tak for at han blev min ;-D

Anonym sagde ...

Det ser drøngodt ud, det du laver med Ergo. Glæder mig til at se det "rigtigt" en dag.
K.h. Lone Sommer

Tina Mette Jørgensen sagde ...

Tak for komplimetet Lone ;-)
Ja jeg har jo tilmeldt Ergo Dania Cup, og det er meningen han skal starte kl.1... Forventer at det bliver vores debut ;-)

K.h. Tina