lørdag den 12. januar 2008

Dagens træning og mere...


Dogdancing, tricks, agility har stået på programmet i dag.... i haven.

Vi har jo heldigvis en stor have, hvor der er plads til at løbe agility ;-)

I torsdags (d. 10-01) startede Chester og jeg på et dogdancing-kursus, der forløber over 5 trænings-aftener frem til midt i april.

Mine forventninger til kurset er først og fremmest, at blive motiveret til at træne mere målrettet mod konkurrence med Chester. At blive inspireret og få større viden til, at sammensætte et helt program, således at kunne træne mere fokuseret i en bestemt retning!

Mit mål er at kunne starte konkurrence i 2008.

Nu har jeg gået i knapt 2 år og trænet lette og sværere tricks med Chester... Har haft en intension om at sammensætte et helt danse-program... og end ikke en kort sekvens blev det til :-)

Tjahh... der skulle motivation udefra til....
Mine forventninger til kurset blev fuldt ud indfriet, allerede ved første træning... Dagen efter sammensatte jeg et helt program til et stykke musik der vare 2 min 19 sek ;-)

Nu skal jeg så bare igang med at øve mig i programmet, så det kommer til at sidde 100% på rygradden.... Samtidig vil jeg træne programmet i mindre sekvenser, hvor Chester skal lære overgangen fra den ene øvelse til den anden.
Når jeg kan programmet i søvne, og Chester kan gå flydende fra den ene øvelse til den anden, da skal vi til at forsøge os med at køre (gradvist) hele programmet igennem.... Jeg ser frem til hele processen med glæde!!!
Startede i dag med at træne øvelser og tricks, der indgår i programmet, med Chester ;-)

Ergo har trænet slalom.... Han er helt grøn i denne øvelse, da vi først lige er startet indlæring. Min plan er, i den kommende tid, at køre et indlæringforløb med intensiv slalomtræning.
Indlæringen foregår med bøjler gennem hele slalom.

Ergo er den første hund jeg træner decideret løbe-felter med.... det går forrygende, og han har de flotteste løbefelter på A´bræt og balance.... jeg er selv meget imponeret over resultatet.

Genie er glad i dag (også i dag)... for hun har fået lov at løbe agility ;-) ... tjahhh så er dagen reddet for hendes vedkommende ;-)
Hun er fantastisk at træne med, hun er bare super dejlig... Hun vil bare så gerne, og hun arbejder så koncentreret og målrette at det er en fryd at handle hende.... Jeg kan slet ikke undgå at smile når jeg løber med Genie... og hvis det ikke ses uden på (fordi jeg er nødt til at koncentrere mig)... ja så kan jeg fortælle at jeg smiler inden i ;-)
Genie gik super godt, vi trænede slalom, felter og handling!

Eftermiddagen blev afsluttet med en tur i skoven ;-)

Ingen kommentarer: